Redactie - 12 oktober 2012

Cordys ondersteunt cloudactiviteiten van Getronics


Cordys, leverancier van het Enterprise Cloud Platform, maakt bekend dat het ICT-dienstverlener Getronics software gaat leveren voor geavanceerd management van IT-processen rond hun cloud architectuur. Met de oplossing, die onder meer Cordys Cloud Provisioning omvat, heeft Getronics de mogelijkheid haar productcatalogus uit te breiden met nieuwe producten, waarbij bestaande applicaties en clouddiensten worden gecombineerd. Door verbeterde orkestratie kan Getronics organisatorische en technische silo's wegnemen en op processen gebaseerde, flexibele operationele activiteiten realiseren. Zo kan Getronics haar klantenservice verbeteren en tegelijkertijd de kosten verlagen.

Getronics heeft een omvangrijk en complex portfolio van applicaties en diensten en is steeds op zoek naar manieren om de operationele activiteiten te verbeteren. Dit doet zij met behulp van automatisering die grotere flexibiliteit en efficiency biedt en die handmatige werkzaamheden en de bijbehorende kosten vermindert. Klanten kunnen via een aantal kanalen profiteren van selfservice-provisioning, waaronder de klantenportalen van Getronics.

Getronics heeft nu de mogelijkheid om processen en data per klant, omgeving, applicatie, gebruiker en transactie te scheiden. Dit wordt gerealiseerd met één geïntegreerd platform, waardoor het voor Getronics eenvoudig wordt om het portfolio te beheren en commerciële flexibiliteit aan te brengen in het meten en factureren van gebruik.
 

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!