i³ groep levert met Carrenza Enterprise Cloud Computing platform
15-10-2012
Deel dit artikel:

i³ groep levert met Carrenza Enterprise Cloud Computing platform


i³ groep gaat een samenwerking aan met Carrenza om haar klanten in Nederland te kunnen voorzien van een Infrastructure as a Service (IaaS) en Platform as a Service (PaaS) clouddienst.

In Groot Brittannië is Carrenza actief op het gebied van IaaS en PaaS  met zijn cloudplatform. Met de enterprise cloud expertise van Carrenza zijn zij gezamenlijk in staat om hybride cloudomgevingen voor relaties te bouwen waarmee flexibiliteit en continuïteit worden geborgd, met een beschikbaarheid van 99,99 procent. De kennis van i³ groep gecombineerd met de expertise van Carrenza helpt i³ groep tevens haar consultancy aanpak in de transitie naar public, private of hybride cloudomgevingen verder uit te bouwen, aldus de partners.

Met het oog op lokale wet- en regelgeving worden de i³ groep klanten in een Nederlands datacenter gehost. Beide organisaties zijn ISO 27001, de standaard voor informatiebeveiliging, gecertificeerd. Rob Vissers (foto), Sales Director i³ groep: “Beide organisaties delen dezelfde visie op cloud. In onze optiek moet het Cloud concept geschikt zijn voor alle Enterprise workload en het mag niet uitmaken of je nu over de kleinste webapplicatie danwel de zwaarste ERP database praat. Pas dan ben je als eindgebruiker in staat optimaal de kracht van een (hybride) cloud model in te zetten.”

Redactie Dutchitchannel.nl

  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud