Redactie - 16 oktober 2012

Creetion wordt SAP Validated Expertise partner


SAP heeft Creetion als implementatiepartner binnen Nederland benoemd tot Validated Expertise partner op het gebied van Business Process Orchestration. Deze SAP onderscheiding wordt uitgereikt aan partners die een specifieke, diepgaande kennis in een bepaalde bedrijfstak hebben of een onderscheidende oplossing hebben ontwikkeld op basis van een bepaalde SAP oplossing of technologie; bovendien hebben deze partners in het afgelopen jaar meerdere projecten gerealiseerd en opgeleverd.

Het Validated Expertise Partnerprogramma komt wereldwijd in de plaats van bestaande (lokale) Expertise Partnerprogramma’s. Voor Creetion betekent dit dat het huidige Special Expertise Partnerschap “Netweaver Integrate and Adapt Processes” op basis van herhaalde resultaten wordt geprolongeerd middels het Validated Expertise Partnerschap voor “Business Process Orchestration”.

Jeroen van Lier (foto), Partner bij Creetion: “Creetion onderscheidt zich van traditionele system integrators door haar dienstverlening integraal te organiseren. Orchestration vraagt om een andere aanpak. Onze aanpak richt zich er op om businessvraagstukken en technologie bij elkaar te brengen. Dat hierbij veel expertise gebieden samen worden gebracht is voor ons geen reden om hiertussen muurtjes op te trekken. Integendeel zelfs. We zien de technische mogelijkheden van het orchestratie-platform van SAP dan ook niet als doel, maar zetten dit in als middel om nieuwe businesscases aan te dragen en te realiseren. Deze ketenbenadering vereist naast hoogwaardige technische expertise ook kennis van SAP-modules, architectuur en business kennis. Daarnaast beschikken we ook over specialisten op het gebied van user interface en user experience, waardoor de acceptatiegraad en de gebruikersvriendelijkheid van onze implementaties enorm worden verhoogd."

Door Witold Kepinski


   

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!