Dell organiseert Storage Forum in Parijs
16-10-2012

Dell organiseert Storage Forum in Parijs


Dell organiseert van 13 tot en met 16 november 2012 de tweede Europese editie van het Dell Storage Forum in het Marriott Rive Gauche Hotel in Parijs.

Het Dell Storage Forum Paris biedt channel-partners en klanten van Dell exclusieve inzichten via lezingen, gedetailleerde technische informatie, roadmap-sessies, demonstraties van nieuwe producten en klassikale training. Deze zijn bedoeld om de complexiteit van het gegevensbeheer te reduceren en (eind)gebruikers in staat te stellen om hun investeringen in storage-technologie optimaal te benutten. Deelnemers krijgen de gelegenheid om de storage-oplossingen van Dell zelf uit te proberen, waaronder de allerlaatste Dell Compellent-, EqualLogic-, PowerVault- en DX Object Storage-producten.

Fluid Forward
Het Dell Storage Forum Paris staat in het teken van “Fluid Forward”. Het evenement biedt een kijkje op nieuwe oplossingen binnen de Dell Fluid Data-architectuur, zoals nieuwe mogelijkheden die de efficiëntie, prestaties en gegevensbescherming verbeteren. “Dell Storage blijft investeren om vooruit te kunnen lopen op trends en mogelijkheden te bieden waar klanten daadwerkelijk behoefte aan hebben”, zegt Darren Thomas (foto), vice president en  general manager van Dell Storage. “We willen veel gebruikte gegevens dichterbij de IT-bronnen brengen om de prestaties te optimaliseren, of het nu gaat om voorspelbare workloads of pieken in workloads. We blijven investeren in onze Fluid Data-architectuur om de totale eigendomskosten te minimaliseren met de best mogelijke geautomatiseerde data-tiering, gegevensbescherming en back-up en recovery op basis van functies die eenvoudig in het gebruik en beheer zijn.”

Dell Storage Forum wordt mede mogelijk gemaakt door de technologiepartners van Dell: Brocade, CommVault, DataCore Software, F5, Microsoft, Quest en Silver Peak op petabyteniveau, Broadcom en Emulex op gigabyteniveau en Ippany en Mezeo op megabyteniveau.

Dutchitchannel.nl en Executive-people.nl doen verslag van het Dell Storage Forum.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage