Redactie - 17 oktober 2012

GFI introduceert cloud productportfolio voor resellers


GFI kondigt de beschikbaarheid aan van GFI Cloud, dat via het reseller partnernetwerk zal worden aangeboden.

GFI Cloud is een nieuw platform voor het leveren van cloud-gebaseerdediensten. Hierbij maakt GFI Cloud gebruik van een online gebruikersinterface en is zodoende overal en altijd toegankelijk via een internetverbinding. Resellers kunnen hiermee inspelen op de groeiende vraag naar cloud-diensten binnen het MKB en hen een geïntegreerd platform bieden voor antivirus en IT- en netwerkbeheer, aldus GFI.

“Ons partnernetwerk is cruciaal voor het succes van GFI Cloud. Het bereik en de aanbeveling van onze partners is ontzettend belangrijk voor ons. Wij weten dat zij niet alleen de problemen van hun klanten willen oplossen, maar er ook voor willen zorgen dat klanten goede bedrijfsresultaten behalen en met GFI Cloud kunnen zij hiervoor zorgen”, stelt Walter Scott (foto), CEO van GFI Software. “Voor onze channelpartners biedt dit een uitstekende kans om nieuwe deals te sluiten en een nauwere band met de klant te ontwikkelen.” 

Monitor
GFI Cloud stelt partners in staat om een groeiend aantal technologieën van GFI aan te bieden aan kleinere ondernemingen, zodra deze beschikbaar zijn binnen het GFI Cloud-platform. Aanvankelijk biedt GFI Cloud, VIPRE Business Online, geavanceerde antivirus technologie en bescherming tegen malware. Ook biedt het platform GFI Netwerk Server Monitor Online, waarmee IT-beheerders hun netwerken kunnen monitoren en de configuratie van hun servers en pc’s kunnen optimaliseren om de performance te verbeteren. De komende maanden zal ook GFI LanGuard worden toegevoegd, zodat de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de IT-beveiliging softwarepatches kunnen automatiseren en kwetsbaarheden kunnen opsporen via één gecentraliseerde web-portaal.

Beheer
GFI Cloud is te gebruiken na eenmalige installatie van een agent die iedere machine koppelt aan de online beheerconsole. Zodra er verbinding is, kan de IT-beheerder inloggen en met behulp van de GFI Cloud console alle essentiële diensten van GFI Software beheren op alle computers en servers vanuit een intuïtieve gecentraliseerde interface. Ongeacht de locatie, verbindt de lichtgewicht agent via internet iedere machine aan de GFI Cloud. Dit stelt IT-beheerders in staat om pc’s en laptops te beheren met behulp van hun mobiele telefoon of vanuit huis.

Redactie Dutchitchannel.nl

  


   

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!