Redactie - 17 oktober 2012

Scholten Awater tot einde seizoen hoofdsponsor N.E.C.


N.E.C. speelt de rest van dit voetbalseizoen met Scholten Awater (SA) op het wedstrijdshirt. De eerste acht competitiewedstrijden prijkte SA al op het shirt van de Nijmeegse eredivisionist. De IT-hardware dienstverlener uit Nijmegen heeft de tijdelijke overeenkomst nu omgezet naar een samenwerking tot het einde van de competitie.

Scholten Awater maakt al sinds 1993 deel uit van het Nijmeegse bedrijfsleven. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste IT-hardware dienstverlener voor Nederland met meer dan 200 medewerkers en een groot distributiecentrum. Naast het leveren van hardware, heeft Scholten Awater een aantal IT-diensten ontwikkeld.

Ronald Ederveen, Commercieel Directeur van Scholten Awater: “Na het afgelopen kwartaal zijn wij blij dat we N.E.C. ook voor de rest van het seizoen kunnen sponsoren. Wij hebben gemerkt dat de combinatie tussen de trots van Nijmegen en Scholten Awater zeer goed werkt. Dit seizoen kijken wij uit naar een nog betere samenwerking en naar succes voor zowel N.E.C. als voor ons bedrijf”, aldus Ederveen. 

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!