Cassidian CyberSecurity koopt NETASQ

Cassidian CyberSecurity koopt NETASQ

Cassidian CyberSecurity koopt NETASQ

17-10-2012

Cassidian CyberSecurity koopt NETASQ


Cassidian CyberSecurity, onderdeel van EADS, neemt UTM- en firewall-leverancier NETASQ over. NETASQ heeft een personeelsbestand van meer dan 120 personen. Het afronden van de overname is onderworpen aan de gebruikelijke en wettelijke goedkeuringen.

De overname is een strategische stap in de oprichting van een European Centre of Competence dat zich richt op de volgende generatie van geïntegreerde security oplossingen, aldus Jean-Michel Orozco, General Manager Sales & Programs van Cassidian CyberSecurity: "Daarbij is de overname ook positief voor onze klanten en salespartners, die kunnen blijven vertrouwen op de technologische innovatie en de indirecte verkoopstrategie van NETASQ.”

Cassidian CyberSecurity heeft als doel om zich te profileren als een belangrijke speler in de markt voor de beveiliging van IT-netwerken van overheden en kritieke infrastructuren van strategische industrieën en, met de overname van NETASQ, als belangrijke speler voor bedrijven van iedere grootte. Cassidian CyberSecurity wil dit doel behalen door cyber security competenties van EADS bijeen te brengen.

NETASQ, opgericht in 1998, is één van de leidende bedrijven op het gebied van IP-netwerk bescherming. De vertrouwde oplossingen van NETASQ, welke gecertificeerd zijn door de EU en de NATO (EAL4+), integreren intrusion prevention, firewall, antivirus en anti-spyware bescherming, maar ook anti-spam en content filtering. Met haar teams en technologieën gefocust op innovatie, zal NETASQ autonoom blijven opereren en doorgaan met het bedienen van haar klanten in Frankrijk en in andere landen. Cassidian CyberSecurity zal als een systems integrator beschikken over een nog beter samenhangend portfolio. En zodoende kunnen zij diensten aanbieden op alle aspecten van information system security.
  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security