Gigaset en GO Connect sluiten distributieovereenkomst
17-10-2012

Gigaset en GO Connect sluiten distributieovereenkomst


Gigaset, een Duitse leverancier op gebied van DECT-telefonie voor zowel de consumenten als zakelijke markt, heeft een distributieovereenkomst gesloten met GO Connect, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossing.

Binnen de overeenkomst gaat GO Connect de IP-telefoons en IP Multicell Cordless-oplossingen uit de zakelijke Gigaset pro serie distribueren. Gigaset concentreert zich met het zakelijke portfolio op de midden- en kleinzakelijke markt. De Gigaset pro serie bestaat uit een modulaire oplossing die is opgebouwd uit diverse IP-systemen, waaronder telefooncentrales, DECT-basisstations en systeemtelefoons. Met dit portfolio bedient Gigaset zowel de markt voor bedrijfscentrales als hosted & hosted voice. GO Connect zal de IP- en IP DECT-telefoons van Gigaset pro in het portfolio opnemen, waarmee de distributeur zich met name richt op resellers die een focus hebben op Unified Communications, telecommunicatie en data- en mobiele communicatie. 

Gigaset & GO Connect ‘on tour’
Sinds oktober rijdt Gigaset met een bus door het land om resellers en klanten uitleg te geven over de strategie van het bedrijf en haar nieuwste producten. Op 8 november gaan Gigaset en GO Connect samen met de bus bij bestaande en potentiële resellers in Nederland langs om de mogelijkheden van het zakelijke portfolio van Gigaset te presenteren. Op 13 november staat de Gigaset-bus bij het kantoor van GO Connect in Diegem in België en kunnen resellers hen een bezoek brengen. Klik hier voor meer informatie over de roadshow.

Terug naar nieuws overzicht