Redactie - 19 oktober 2012

Kaseya introduceert System Backup & Restore-module (KSBR)


Kaseya levert een nieuwe, geïntegreerde disaster recovery-oplossing voor IT-professionals en Managed Service Providers: de Kaseya System Backup & Restore-module (KSBR). De module is gebaseerd op OEM-integratie met StorageCraft ShadowProtect. Hij biedt kritische functionaliteit voor volledige disaster recovery.

Naast de mogelijkheid om KSBR 1.0 op afstand in te zetten en te configureren, en back-ups op afstand te draaien, biedt de module ook de mogelijkheid om een volledig systeem of applicatie binnen minuten te herstellen.

Disaster recovery kan nodig zijn naar aanleiding van een natuurramp, een hardwarestoring, corrupte software of een menselijke fout. Al die situaties kunnen ernstige gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering. Met KSBR 1.0 heeft een onderneming volledig inzicht in de back-upstatus en de policy-compliance van het volledige netwerk. Dat is mogelijk door de innovatieve ‘single pane of glass’-benadering van Kaseya. Wanneer er toch sprake is van een calamiteit, alarmeert KSBR de IT-afdeling. Beheerders zijn vervolgens in staat om direct voor herstel te zorgen. Zo blijft de toegang tot kritische informatie en systemen gegarandeerd.

Hans den Boer, directeur van NC Automatisering, zegt dat de Kaseya System Backup & Restore-module makkelijk te installeren en te configureren is. "Onze systeemback-ups verlopen erg betrouwbaar en noodherstel is even eenvoudig als het starten van een back-upimage op een virtuele machine. Dit bespaart ons veel tijd en zorgen."

Redactie Dutchitchannel.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!