Redactie - 20 oktober 2012

Fujitsu PFU Imaging Solutions ziet groei met channel partners


PFU Imaging Solutions Europa, onderdeel van Fujitsu, organiseerde van 8 tot 10 oktober 2012 zijn vijfde, jaarlijkse partnerconferentie in Barcelona, Spanje. Thema dit jaar was ‘Capture the Growth’. Bijna driehonderd experts uit 45 landen in de EMEA-regio namen deel aan de conferentie. Zij volgden strategische update-sessies door PFU-leidinggevenden en gebruikerpresentaties uit de financiële wereld en de overheidssector. Ook kregen ze een overzicht van de scanneractiviteiten van PFU.

Distributeurs, Independent Software Vendors (ISV’s), resellers, zakelijke gebruikers en producenten accepteerden de uitnodiging van PFU om een gedetailleerd overzicht te krijgen van de wereld van document-capture en -management. Velen van hen waren ook aanwezig bij eerdere conferenties, die zich hebben ontwikkeld tot een graadmeter voor de scannermarkt. 77 procent van de Fujitsu-partners die de conferentie bezochten, gaven in een enquête tijdens het evenement aan dat hun bedrijf ‘groeit’ of ‘sterk groeit’.

Mike Nelson (foto), general manager Sales & Marketing EMEA bij PFU Imaging Solutions Europa Ltd, maakte in zijn keynote speech bekend dat PFU in 2012 opnieuw recordresultaten heeft geboekt. Ook 2011 was een recordjaar voor PFU, maar er werden geen omzet en winsrcijfers gegeven. Nelson benadrukte dat deze groei is gerealiseerd tegen de achtergrond van een zwakke economie, vooral in de Eurozone. Hij bedankte de partners voor hun bijdrage aan het succes van PFU. Nelson benadrukte dat PFU stabiliteit biedt in onzekere tijden en zich richt op het helpen van partners bij het ontwikkelen van hun activiteiten en het realiseren van groei.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!