Redactie - 23 oktober 2012

VoXX biedt Cloud Voice services via channel partners


Met zijn Cloud Voice services introduceert VoXX een communicatieoplossing in de cloud voor kleine, middelgrote en grote organisaties.

Het betreft een geïntegreerd communicatieplatform voor telefonie, sms, chat en voicemail en fax via hun vaste IP-telefoons, pc’s, tablets of smartphones. Gebruikers zijn niet alleen via één nummer bereikbaar, maar bepalen zelf ook op ieder moment hoe ze hun spraak- en tekstberichten ontvangen. Bovendien laat de oplossing zich op dezelfde gebruiksvriendelijke manier bedienen, ongeacht het apparaat waarvan gebruik wordt gemaakt. De VoXX Cloud services zijn nu beschikbaar in Nederland, na vorige maand in België geïntroduceerd te zijn.

Telepo
De Cloud Voice services van VoXX zijn gebaseerd op technologie van het Zweedse Telepo. Marc Bauchant (foto), Managing Director van VoXX: “Cloud Voice services zijn de volgende belangrijke technologische ontwikkeling na cloud computing. Onze services stellen bedrijven in staat om hun telecommunicatie-infrastructuur op een veilige, schaalbare en gebruiksvriendelijke manier in de cloud onder te brengen. Uit diverse contacten met partners in Nederland en België die onze diensten zullen gaan verkopen, blijkt een grote belangstelling voor de oplossing die we voorstellen."

Redactie Dutchitchannel.nl


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!