Redactie - 24 oktober 2012

Computerlinks distribueert Cryptshare


Cryptshare, leverancier van oplossingen voor het veilig versturen van grote bestanden, en distributeur Computerlinks kondigen aan een samenwerking aan te gaan voor de distributie van de Cryptshare-oplossingen in Nederland.

Het uitwisselen van bestanden via e-mail of filesharing-diensten is voor veel bedrijven de normaalste zaak van de wereld. Tegelijkertijd neemt ook de vraag naar beveiliging en de mogelijkheid om grotere bestanden te versturen toe bij organisaties in bijvoorbeeld de zorg-bouw- en financiële sector. Cryptshare levert oplossingen voor het veilig uitwisselen van grote bestanden en is sinds januari 2011 actief op de Nederlandse markt.

In Nederland wordt Cryptshare inmiddels door een groot aantal organisaties gebruikt, inclusief gemeentes, bouwbedrijven, advocatenkantoren, verzekeraars en beursgenoteerde multinationals. "Vanuit het kanaal zien we een toenemende vraag naar oplossingen om grote bedrijfskritische bestanden versleuteld te versturen. Cryptshare is daarom een belangrijke leverancier voor ons en onze business partners om aan juist die vraag uit te markt te beantwoorden," zegt Kees van Kempen (foto), regional director Benelux bij Computerlinks.

Door: Witold Kepinski




Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!