Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
25-10-2012

George Bush geeft McAfee partners advies, geen opmerkingen over Obama of Romney


Oud-president George W. Bush (foto) van de Verenigde Staten heeft partners toegesproken tijdens de jaarlijkse McAfee Focus 12 conferentie in Las Vegas.

Tijdens de bijeenkomst gaf hij geen kritiek op president Obama of steun aan presidentskandidaat Romney. Hij vindt het best om in de schaduw te blijven en geniet van moutainbiken, zijn honden en natuurwandelingen, zo melden partners aan de aanwezige IT-media. De media mochten niet bij de toespraak van Bush aanwezig zijn.
 
Managementadvies
Als advies gaf hij dat leidinggevenden, managers en directeuren, niet alles kunnen weten en doen. Het hebben van een machtspositie kan de visie van een organisatie ondermijnen. Het gaat erom dat de organisatie om je heen sterk is en belangrijker is dan het individueel. Neem ook de verantwoordelijk als iets mislukt en deel je succes, aldus Bush.

9/11
Hij keek ook terug naar de video toen hij in een klas zat met kinderen op 11 september 2001 en het nieuws hoorde van de aanslagen in New York en Washington DC. Hij bleef toen rustig om de kinderen niet overstuur te maken en aan het publiek te laten zien dat hij niet in paniek was. Daarna schakelde zijn gedachten over van economie en onderwijs naar oorlog voeren, aldus Bush.

Naast President George W. Bush spreken op de McAfee conferentie ook Desperate housewife actice Eva Longoria en McAfee bestuurders Mike DeCesare en Todd Gebhart. De conferentie vindt plaats in The Venetian en The Palazzo confress center in Las Vegas.

Door: Witold Kepinski

Terug naar video overzicht

Tags

Security
Security