Adyton Systems start in Nederland met verkoop firewalls

Adyton Systems start in Nederland met verkoop firewalls

Adyton Systems start in Nederland met verkoop firewalls

29-10-2012

Adyton Systems start in Nederland met verkoop firewalls


Adyton Systems, een Duitse leverancier van de Network Protector firewall dat de beveiliging van bedrijfsnetwerken maximaliseert tegen lage kosten, start officieel zijn activiteiten in Nederland. Marco Weeber (foto) is aangesteld als Regio Sales Manager en zet een verkoopkanaal op in de Benelux. Adyton Systems staat op 31 oktober en 1 november op de InfoSecurity in de Jaarbeurs in Utrecht op stand A134 in Hal 1.

Adyton Systems is een Duits technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van netwerk security-oplossingen voor de internationale markt. Adyton Systems heeft een volledig nieuwe geavanceerde Next Generation Firewall ontwikkeld. Deze Network Protector is een high-performance enterprise firewall die alle security-functies combineert in één systeem dat zorgt voor maximale beveiliging van bedrijfsnetwerken, aldus het Duitse bedrijf.

Adyton Network Protector
De Network Protector beschikt over een volledige unified threat management  (UTM) feature set die bestaat uit applicatiebeheer, antivirus en malware filter, intrusion prevention en web filter. De innovatieve ergonomische interface zorgt voor lagere installatiekosten, operationele kosten en onderhoudskosten, aldus Adyton.

Marco Weeber
Adyton Systems heeft Marco Weeber aangesteld als Regio Sales Manager Benelux. Weeber heeft veel kennis van de IT-security markt en zette eerder met succes een Nederlandse vestiging op voor de Amerikaanse firewall leverancier WatchGuard Technologies. Nu gaat hij dat doen voor Adyton Systems. “Met de state-of-the-art firewall van Adyton Systems hebben we een unieke propositie voor de Benelux-markt”, aldus Marco Weeber. “We gaan deze markt benaderen met een channel only-strategie. De komende weken zullen we daarom beginnen met de uitrol van ons lokale partnerprogramma. De eerste stap hierin is het aanstellen van de juiste value add-distributeur om vanuit daaruit het verdere verkoopkanaal op te gaan zetten.”

Adyton Systems is met een team van experts aanwezig zijn op InfoSecurity, op 31 oktober en 1 november in de Jaarbeurs Utrecht (Hal 1, stand A134).

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security