Redactie - 29 oktober 2012

Ideo gaat licenties van SAP aanbieden voor mobiele oplossingen


SAP en Ideo, specialist op het gebied van het implementeren en optimaliseren van SAP service- en onderhoudsprocessen, hebben een nieuwe VAR-overeenkomst getekend.

Ideo voert al sinds 1998 SAP implementatie- en verbetertrajecten uit, maar kan zijn klanten door het uitbreiden van de samenwerking nu ook licenties van SAP oplossingen aanbieden. Hierdoor is het bedrijf in staat oplossingen op het gebied van Mobility en Enterprise Asset Management aan te bieden. De SAP producten en diensten op het gebied van mobility, service en onderhoud zijn beschikbaar vanuit de cloud middels een pay-as-you-go-model of middels on-premise mobiele producten.

Ideo heeft de afgelopen jaren diverse mobility-projecten uitgevoerd. Het afgelopen jaar zijn drie klanten live gegaan met een door Ideo ontwikkelde app, waarmee zij de onderhoudswerkzaamheden mobiel kunnen inspecteren. Deze oplossingen zijn gebaseerd op het SAP Mobiele Platform, voorheen bekend als het Sybase Unwired Platform. Door SAP bedrijfsinformatie mobiel aan te bieden, verdwijnen papieren inspecties en realiseren organisaties volgens Ideo een grote efficiency-slag. Medewerkers kunnen overal en altijd toegang verkrijgen tot belangrijke bedrijfsinformatie, waardoor processen niet stil komen te staan. Om bedrijfsprocessen mobiel toegankelijk te maken, past Ideo een mobility suite toe die bestaat uit consultancy-diensten, SAP producten en een aantal door Ideo zelf ontwikkelde apps op het SAP Mobiele Platform.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!