Bull lanceert StoreWay Backup Agility
31-10-2012
Deel dit artikel:

Bull lanceert StoreWay Backup Agility


Bull lanceert StoreWay Backup Agility. Dit concept voorziet in databescherming op de klantlocatie op basis van ‘betalen naar gebruik’. Daarbij beheert Bull de back-upinfrastructuur op afstand vanuit een van zijn servicecentra.

Met StoreWay Backup Agility besteedt een organisatie het functionele en het operationele beheer van haar back-upinfrastructuur uit aan Bull. De organisatie behoudt echter controle met service level agreements en een back-upinfrastructuur op de eigen locatie. Gevoelige data blijft zo binnen de muren van de organisatie. 

StoreWay Backup Agility is schaalbaar om zowel cruciale bedrijfsdata als data op desktops en mobiele apparatuur op te slaan, aldus Bill. De serviceniveaus zijn per organisatie aan te passen, aldus Bull. Om de specifieke eisen van een klant te inventariseren, voert Bull Advisory Service samen met de klant een audit uit. Op basis daarvan ontwerpt Bull met de klant een back-uparchitectuur met de juiste back-updatavolumes, retentiepolicies en eisen voor wat betreft RPO (Recovery Point Objective) en RTO (Recovery Time Objective).

Back-up en restore vinden op afstand plaats vanuit een Bull-servicecenter. Daarbij meet Bull de prestaties tegen de achtergrond van de overeengekomen service level agreement. Verder is een door Bull benoemde technische accountmanager als eerste aanspreekpunt verantwoordelijk voor een goed verloop van alle activiteiten binnen de StoreWay Backup Agility- service.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage