Redactie - 02 november 2012

EMC verbetert Velocity Service Provider programma

EMC leverancier van informatie-infrastructuuroplossingen, meldt een aantal verbeteringen te hebben doorgevoerd voor het EMC Velocity Service Provider Programma. Hiermee wil EMC service providers en resellers ondersteunen bij het benutten van de kansen in de markt van cloud-diensten.

Ook dragen de veranderingen bij aan de mogelijkheden voor partners om zich te onderscheiden van andere dienstverleners en worden zij in staat gesteld meerwaarde te bieden voor klanten, zo zegt de leverancier. "EMC speelt met het verbeterde programma in op de huidige en verwachte groei op het gebied van cloud-diensten en de specifieke behoeften van bedrijven die zich in het transitieproces naar de cloud bevinden."

Verbeteringen die EMC onder meer in het programma doorvoert, zijn een grotere differentiatie tussen de partnerniveaus. Hiermee worden volgens  EMC niet alleen de voordelen vergroot voor partners die de hoogste niveaus (platinum en goud) bereiken. Ook zorgt het voor een verhoging van de minimale vereisten waardoor de klanttevredenheid en uiteindelijke waarde van de oplossing voor de klant toenemen.

Verder is er de mogelijkheid voor partners die nu participeren in het Velocity Solution Provider-programma, over te schakelen naar het Velocity Service Provider-programma. Resellers die de transitie willen maken naar een ander business-model kunnen hiermee leveranciers worden van EMC’s cloud-diensten. Velocity Solution Providers worden hiervoor apart beoordeeld en op het geschikte niveau opgenomen in het programma, aldus EMC.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!