Redactie - 05 november 2012

Pieter van Woerden is nieuwe eigenaar van HPS Industrial


HPS Industrial, specialist in industriële computers, heeft sinds oktober een nieuwe eigenaar. Pieter van Woerden heeft het roer overgenomen en zet de huidige werkzaamheden en strategie van het bedrijf verder voort. HPS Industrial is in 1993 door Taco Scheper opgericht en in 19 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met 20 werknemers en een breed klantenbestand en partnerportfolio.

Voor klanten van HPS Industrial brengt de overname geen grote veranderingen met zich mee. De levering, ontwikkeling en implementatie van rack-servers, industriële computers, mini-PC’s en panel PC’s blijven de belangrijkste werkzaamheden van het bedrijf. De focus ligt op de betrouwbaarheid van producten, kennis en een afspraak-is-afspraak mentaliteit.

Pieter van Woerden was de laatste twee jaar actief met interim management bij 3CM en is bijna dertig jaar werkzaam geweest als sales- en marketing director bij IT-bedrijven, waaronder HP en Apollo Computer. Hij heeft veel kennis van channel-, verander- en salesmanagement. 

Door: Witold Kepinski
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!