Redactie - 05 november 2012

Belg Hans De Leenheer wordt Veeam Evangelist voor EMEA-regio


Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Windows Server Hyper-V, laat weten dat Hans De Leenheer is benoemd tot Veeam Evangelist. Als lid van het Product Stategy-team moet De Leenheer Veeam op de kaart zetten als de standaard op het gebied van bescherming en beheer van gevirtualiseerde omgevingen bij gebruikers en IT-managers in de EMEA-regio.

Als blogger heeft De Leenheer al een reputatie opgebouwd als specialist inzake dataopslag. Zijn kritische blik en expertise op dit gebied trekken geregeld de aandacht van grote namen in de sector. Hij wordt dan ook vaak uitgenodigd om te spreken op events met het verzoek achteraf zijn professionele analyse op zijn blog te publiceren. Voor dat De Leenheer bij Veeam in dienst kwam, werkte hij bij Ferranti Computer Systems als Infrastructure Specialist.

De Leenheer zal deelnemen aan IT-events in de EMEA-regio en met zijn ervaring de medewerkers, partners en klanten van Veeam ondersteunen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!