Redactie - 06 november 2012

Sophos levert gratis UTM managementtool aan partners


Sophos heeft UTM Manager gelanceerd, een gratis centrale managementtool voor Sophos-partners. Met UTM Manager kunnen de ICT-dienstverleners die met Sophos samenwerken, hun klanten managed security services bieden en tegelijkertijd snel en eenvoudig alle Unified Threat Management (UTM) apparaten van hun klanten beheren, onafhankelijk van de locatie aldus de Britse security leverancier.

UTM Manager maakt het volgens Sophos beheren van UTM-installaties eenvoudig door partners een enkele console te bieden, waardoor er ook minder bandbreedte en managementtijd nodig zijn.

Beheer van meerdere UTM-installaties 
Benjamin van Hoesen, directeur van NetWorks is blij met de gratis tool: “Zonder UTM Manager van Sophos zou het voor ons niet mogelijk zijn om zoveel sites te beheren of om de servicebehoefte van onze klanten in te vullen. En dat zou onze dienstverlening in Managed Service Providing schaden. Dankzij deze tool hebben we minder tijd nodig om onze klanten de service te bieden die ze nodig hebben zonder in te boeten op de servicekwaliteit die we leveren.”

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!