Redactie - 09 november 2012

Distributeur Comstor levert ExpressPod van NetApp, VMware en Cisco


Comstor, de business unit van Westcon Group gericht op de wereldwijde distributie van Cisco-producten, levert met ingang van 1 november ExpressPod. Dit is een infrastructuuroplossing voor het mkb.

ExpressPod is een combinatie van Cisco UCS-C serie servers, Cisco Nexus 3048-switches en FAS2000-serie opslagsystemen van NetApp, samen met VMware vSphere en een Cloupia-beheeroplossing.

Resellers
Met ExpressPod richt Comstor zich op resellers met klanten tot 500 gebruikers. De oplossing is beschikbaar in twee configuraties. Het instapmodel ExpressPod Small ondersteunt maximaal 50 virtuele machines, terwijl ExpressPod Medium geschikt is voor maximaal 100 virtuele machines. “Met ExpressPod kunnen onze resellers hun MKB-klanten een gemakkelijke, kant-en-klare oplossing bieden, waarmee heel snel een complete virtuele infrastructuur ingericht kan worden”, zegt Thuur Tonnaer, Managing Director Comstor Benelux & Nordics. “Omdat ExpressPod wordt samengesteld volgens dezelfde strenge eisen als FlexPod, kunnen klanten erop vertrouwen dat ze de hoogste kwaliteit in huis halen voor hun kritische bedrijfsprocessen. Resellers kunnen rekenen op de ondersteuning en expertise van Comstor bij het aanbieden en configureren van ExpressPod aan hun klanten.”

Door: Witold Kepinski 


  

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!