Redactie - 09 november 2012

Gartner Benelux Beach House overtreft weer alle verwachtingen


Het Gartner Benelux Beach House, de traditionele netwerkavond voor Benelux delegates tijdens Gartner Symposium/ITXpo is wederom een groot succes geworden.

In de trendy club Shoko, aan de Olympische haven van Barcelona, kwamen deze week ruim 500 CIO's en IT- en businessmanagers uit de Benelux bij ekaar om in een informele setting te praten over de onderwerpen die tijdens het symposium aan bod kwamen.

Deze avond werd georganiseerd door Executive-People.nl als mediapartner van Gartner Symposium/ITXpo, met medewerking van Tectrade, Terremark/Verizon, NetApp, Red Hat, VMware en Ventus. Nieuw dit jaar was de mediabijdrage van Dutchitchannel.nl. Naast Executive-People en DataNews konden zo ook resellers en distributeurs al het laatste nieuws volgen over het symposium.


Erik van Heest, uitgever van Executive-People.nl: "Het Benelux Beach House is in elf jaar tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste netwerkevenementen voor CIO's en IT-managers uit de Benelux. We zijn trots dat we als IT-platform dit belangrijke evenement, in samenwerking met Gartner en onze sponsors, mogen faciliteren. Het aantal deelnemers wordt ieder jaar groter, wat aangeeft dat deze Nederlandse avond duidelijk toegevoegde waarde heeft voor de deelnemers. Er zijn deze avond weer veel nuttige contacten gelegd tussen de aanwezigen, dus de combinatie van een exclusieve setting en de focus op de juiste bezoekers werpt voor iedereen zijn vruchten af."

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!