Redactie - 12 november 2012

Sophos ondersteunt mkb en partners met nieuwe UTM-producten


Sophos heeft twee nieuwe producten gelanceerd op het gebied van Unified Threat Management (UTM). Het gaat om de Sophos UTM 100 voor het mkb en de gratis UTM manager voor business partners.

Speciaal voor het mkb heeft Sophos UTM 100 ontwikkeld, een UTM-toepassing die kleinere bedrijven hetzelfde beveiligingsniveau biedt als grote ondernemingen. Sophos UTM 100 inclusief BasicGuard biedt een gebundelde bescherming van netwerk, e-mail en web. UTM 100-klanten kunnen hun licentie uitbreiden met geavanceerdere beveiligingsfuncties en met meer gebruikersaccounts voor medewerkers aldus Sophos.

UTM Manager
Tegelijkertijd is voor Sophos-partners UTM Manager op de markt gebracht, een gratis managementtool om centraal UTM-apparaten van klanten te beheren. Met UTM Manager kunnen de ICT-dienstverleners die met Sophos samenwerken, hun klanten managed security services bieden en tegelijkertijd snel en eenvoudig alle Unified Threat Management (UTM) apparaten van hun klanten beheren, onafhankelijk van de locatie, aldus Sophos.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!