Thomas Langkjaer is nieuwe channel sales director Brocade EMEA
13-11-2012
Deel dit artikel:

Thomas Langkjaer is nieuwe channel sales director Brocade EMEA


Brocade, leverancier van netwerk- en storage oplossingen, heeft de benoeming van Thomas Langkjaer 9foto) als Channel Sales Director voor EMEA en Alain Valluy, eerder verantwoordelijk voor de channel, als Regional Director Zuid-Europa aangekondigd.

Langkjaer wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de Brocade channelstrategie. Deze is gericht op het versnellen van de werving van nieuwe channelpartners en de verkopen van de channel. Daarnaast stelt de strategie de partners in staat om optimaal te profiteren van de Brocade netwerkoplossingen en het Alliance Partner Network (APN) programma. Langkjaer heeft meer dan 18 jaar ervaring in sales, marketing en business development in de wereldwijde networking markt. Het meest  recent als de Brocade OEM manager voor de DACH (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Daarvoor bekleedde hij verschillende senior sales, marketing en distributie functies bij Hewlett-Packard en Compaq in EMEA en de VS.

In zijn nieuwe functie zal Valluy verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van de Brocade verkoopactiviteiten in heel Zuid-Europa. In het bijzonder zal hij zich richten op de adoptie van  datacenter-fabric en SDN-oplossingen in de hele regio. Hij maakt hiervoor  gebruik  van de bestaande go-to-market relaties met OEM's en channel partners in de regio. Valluy heeft bijna 20 jaar ervaring in sales, marketing en business development in de wereldwijde networking markt. Het meest recent werkte hij als EMEA channel sales director bij Brocade. Daarvoor is hij werkzaam geweest als sales director EMEA bij HP ProCurve, waar hij verantwoordelijk was voor de transformatie van de Europese verkooporganisatie en het go-to-market model in de hele regio.

Door: Witold Kepinski  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage