Dell storage partners krijgen meer kortingen, tools en trainingen
14-11-2012

Dell storage partners krijgen meer kortingen, tools en trainingen


Tijdens de tweede EMEA-editie van het klanten- en partnerevenement Dell Storage Forum in Parijs onthult Dell een reeks van nieuwe initiatieven in het kader van zijn PartnerDirect-programma. Dell introduceert onder meer de nieuwe en uitgebreide Enterprise Master tool, nieuwe storage-trainingen voor partners en verbeteringen in het bestaande trainingsaanbod. In aanloop naar het vijfjarige lustrum van PartnerDirect biedt Dell daarnaast een speciale korting aan voor Premier partners en Preferred partners in de EMEA regio.

Enterprise Master Tool
De Enterprise Master Tool bouwt voort op het succes van de Storage Master en Server Master tools. Dit platform biedt partners eenvoudige toegang tot relevante verkoopinformatie en voorziet hen van ondersteuning tijdens het volledige verkoop proces. Partners krijgen al naar gelang het verkoopstadium de beschikking over praktische hulpmiddelen en materialen, zodat ze altijd beschikken over de informatie die nodig is om effectieve oplossingen te formuleren en nieuwe deals binnen te halen. De Enterprise Master Tool is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.

Dell presenteert daarnaast verbeteringen in het aanbod van storage-trainingen voor PartnerDirect-deelnemers, waaronder drie nieuwe Dell PowerVault-trainingen– Er zijn online drie nieuwe technische en verkooptrainingen beschikbaar naar aanleiding van de introductie van de Dell PowerVault MD3600. Partners leren onder meer hoe ze de oplossing effectief in de markt kunnen zetten en nieuwe omzetmogelijkheden kunnen aanboren.

Eindhoven 
Er vindt een capaciteitsuitbreiding plaats binnen het traininglab in Eindhoven. Het traininglab in Eindhoven werd in maart 2012 opgericht als speciale locatie voor storage-trainingen van Dell. Het biedt nu ruimte voor zes extra deelnemers en is voorzien van de laatste Dell Compellent-arrays.

Verder zijn er geactualiseerde Dell Compellent-trainingen. Het trainingaanbod voor Dell Compellent-oplossingen is bijgewerkt om partners te laten profiteren van nieuwe omzetkansen. Voorbeelden zijn de standaard installatiecursus en herauthorisatiecursus. De Dell EqualLogic- en VMware-trainingen zijn volledig herzien om partners bekend te maken met de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Kortingen
In aanloop naar het vijfjarige lustrum van het PartnerDirect-programma in de EMEA-regio introduceert stelt Dell daarnaast een budget van 10 miljoen dollar beschikbaar voor kortingen. Dit budget is bedoeld als blijk van waardering voor West-Europese partners die de afgelopen vijf jaar in de enterprise oplossingen* van Dell hebben geïnvesteerd. De individuele korting wordt toegepast als een aanvullende korting van 5% op alle bestellingen van Dell Storage, Server en Networking oplossingen tussen nu en 31 december 2012.

Door: Witold Kepinski 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage