Copaco rolt 2tCloud platform verder uit naar België en Luxemburg
15-11-2012

Copaco rolt 2tCloud platform verder uit naar België en Luxemburg


Een jaar na de officiële lancering in Nederland stelt distributeur Copaco via zijn Belgische vestiging het  cloud services distributieplatform 2tCloud, nu ook beschikbaar aan resellers in België en Luxemburg.

In 2011 introduceerde Copaco als eerste distributeur in de Benelux een platform dat resellers in staat stelt om binnen 48 uur professionele cloud services te leveren aan eindklanten, met behoud van  haar eigen identiteit en de factuur- en supportrelatie met de eindklant. “In Nederland maken inmiddels een paar honderd resellers gebruik van ons platform. Het unieke van ons platform en mogelijkheden die het resellers biedt, is ook in andere landen niet onopgemerkt gebleven. Er is veel interesse uit België en Luxemburg en dat was voor ons voldoende aanleiding om ook bij Copaco België een 2tCloud team te formeren en het platform te lanceren,” aldus Harold Bax (foto), Director Business Development bij Copaco.

Microsite
Resellers in België en Luxemburg profiteren maximaal van de kennis en ervaring die in Nederland is opgedaan, aldus Bax. "Bovendien kunnen zij direct gebruik maken van al beschikbare middelen waaronder marketingmaterialen, trainingsprogramma’s en een eigen meertalige microsite met online bestelmogelijkheid. Het service aanbod is in alle landen hetzelfde. Resellers profiteren zo van de schaalvoordelen waardoor zij in staat zijn om cloud services te kunnen aanbieden tegen concurrerende prijzen en met een gezonde marge."

Microsoft en Blackberry
Het aanbod bestaat onder andere uit virtuele servers, online desktops en diverse software services, waaronder Microsoft Exchange, SharePoint, Office Communications Server, Dynamics CRM, Blackberry Enterprise Services en Online Backup. Het service aanbod zal in de toekomst nog verder worden uitgebreid, aldus Bax.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht