Redactie - 19 november 2012

Canon Nederland koopt Regma Nederland


Canon Nederland heeft voor een onbekend bedrag de activiteiten Regma Nederland overgenomen om zo haar positie in de Nederlandse markt voor grootformaat printing te versterken.
Regma Nederland is al ruim 40 jaar gespecialiseerd dealer en distributeur van grootformaat scan-, print- en kopieerapparatuur, media en supplies voor de CAD-, GIS- en grafische markt.

De oplossingen van Regma omvatten naast hardware - zoals grootformaat printers -consultancy-diensten, softwareoplossingen, media, consumables, support en technische services. Het portfolio van Canon Nederland wordt hiermee gecompleteerd met alle nodige oplossingen en diensten voor het (re)produceren van technische tekeningen, presentaties, posters, kaarten, foto's en andere documenten in grootformaat.  Arjen Zandbergen (foto), Channel Director Wide Format Printing van Canon Nederland": “Hierbij kunnen onze klanten een beroep doen op onze expertise op het gebied van documentinput, -output en -management, zowel van Canon- als Océ-signatuur.”

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!