Nexenta start EcoSystem Alliances (NESA) programma voor verkoop open storage
20-11-2012

Nexenta start EcoSystem Alliances (NESA) programma voor verkoop open storage


Nexenta Systems, leverancier van storage oplossingen voor bedrijven, introduceert het Nexenta EcoSystem Alliance (NESA)-programma. Dit partnerprogramma heeft ten doel om de verkoop van zakelijke OpenStorage-oplossingen te ondersteunen en te stimuleren. 

Het doel is om partners die softwaregedefinieerde storage-oplossingen aanbieden van technische en marketingondersteuning te voorzien. Daarnaast voorziet NESA gebruikers van deze oplossingen van informatie over de producten en leveranciers die deel uitmaken van het Nexenta EcoSystem. Partners die deelnemen aan het NESA-programma kunnen het marktbereik van hun organisatie vergroten en hun producten onder de aandacht brengen van de resellers en klanten van Nexenta, aldus de leverancier. 

Nexenta-lab
NESA is volgens Nexanta bedoeld om samen oplossingen te ontwikkelen en naar de markt te brengen, en biedt daartoe mogelijkheden voor gezamenlijke marketing , verkoop en leadgeneratie. Partners kunnen daarnaast een beroep doen op het Nexenta-lab voor certificeringen, klantendemo´s en proof of concepts.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage