Redactie - 21 november 2012

Tonny Roelofs is nieuwe country manager Trend Micro Nederland


Trend Micro, specialist op het gebied van virtualisatie- en cloud-beveiliging, heeft Tonny Roelofs (foto) benoemd tot country manager Nederland.  In deze rol is hij in Nederland verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de lokale business-strategie. Roelofs volgt Patrick Dalvinck op die is aangesteld als Vice President Continental Europe. Roelofs rapporteert rechtstreeks aan Patrick Dalvinck.

Roelofs heeft meer dan zeventien jaar ervaring in de technologie- en security-sector in zowel nationale als internationale business to business-omgevingen. Zo was hij voorheen onder meer werkzaam bij Getronics/RAET, McAfee en Phion. Voor zijn komst naar Trend Micro was hij country manager voor Barracuda Networks. In zijn nieuwe rol zal Roelofs zich vooral richten op het begeleiden van de explosieve groei van de vitualisatie- en cloud security-markt.

Dalvinck wordt vice president Continental Europe
Voormalig regional director Benelux Patrick Dalvinck gaat nu de functie bekleden van Vice President Continental Europe en rapporteert rechtstreeks aan Wael Mohamed, Executive Vice President Corporate Strategy & Global Field Operations.

Door: Witold Kepinski 

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!