Redactie - 23 november 2012

PinkRoccade Healthcare neemt branchegenoot Magister over


PinkRoccade Healthcare heeft het failliete softwarebedrijf Magister te Veldhoven overgenomen voor 900.000 euro. Dit staat in het faillissementsverslag van curator Ralf van der Pas van Deterink Advocaten en Notarissen in Eindhoven.

Magister, dat op 6 november door de rechtbank in den Bosch failliet werd verklaard vanwege een schuldenlast van 4,6 miljoen euro, is een belangrijke partner voor veel gezondheidszorginstellingen op het gebied van voedingszorg. Met de overname van de activiteiten van Magister wil PinkRoccade Healthcare zijn kennis- en marktpositie in de gezondheidszorg versterken en kan zij gezondheidszorginstellingen daardoor beter van dienst zijn. 

PinkRoccade biedt met software oplossingen als CareCTRL, Caress en Psygis Quarant aan ziekenhuizen, GGZ- en verzorgingsinstellingen de mogelijkheid om adequate en betaalbare zorg voor patiënten te realiseren.  

Het eerder dit jaar failliet verklaarde Magister heeft zich volledig toegelegd op het ontwikkelen van software voor het primaire en secundaire voedingsproces. Met haar producten bediende zij meer dan 120 klanten in de Nederlandse en Belgische zorgmarkt. 

Nu de overname is afgerond concentreert PinkRoccade zich eerst op het direct bieden van continuïteit aan de klanten van Magister.  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!