Redactie - 26 november 2012

Copaco biedt commerciële cloud services trainingen én 2tCloud workshops


IT-distributeur Copaco en the Sales Embassy hebben de koppen bij elkaar gestoken en samen een training opgezet waarin alle aspecten omtrent het verkopen van cloud diensten uitgebreid aan bod komen. Tot en met april 2013 staat er elke maand een training gepland. Deze hebben betrekking op het verkopen van cloud diensten in de breedste zin van het woord. Een aparte, meer technische, training gericht op de werking en mogelijkheden van het 2tCloud platform is ook beschikbaar.

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat resellers die cloud services willen gaan verkopen, een grote behoefte hebben aan een training voor hun verkoopmedewerkers. Met haar commerciële trainingen, die duren van 9.30 tot ongeveer 13.00 uur, voorziet Copaco in deze behoefte. Deze zijn ontwikkeld voor resellers die cloud services verkopen of daarmee willen gaan starten. De training is erop gericht om verkoopmedewerkers kennis bij te brengen over cloud computing en vaardigheden te leren om cloud services te kunnen verkopen.

Juridisch
De commerciële trainingen belichten alle belangrijke aspecten van cloud computing die noodzakelijk zijn voor een succesvol verkooptraject, van begripsdefinities en juridische zaken tot verkoopargumentatie en het weerleggen van bezwaren.

Doelgroep
Inschrijving staat niet alleen open voor resellers die reeds gebruik maken van het Copaco 2tCloud platform, maar voor elke reseller die actief is of wil worden met de verkoop van cloud services. Na succesvolle afronding van de training ontvangen de deelnemers het “Cloud Sales Expert” certificaat.

De eerste twee trainingen zijn vol. Men kan zich nog wel inschrijven voor 13 december 2012, 24 januari 2013, 21 februari 2013, 21 maart 2013 en 25 april 2013. De kosten voor de training bedragen 99 euro per deelnemer en zijn inclusief lesmateriaal.


2tCloud platform
Voor resellers die willen weten hoe het 2tCloud platform werkt, organiseert Copaco een reeks technisch/functionele 2tCloud trainingen. Deze trainingen vinden plaats op verschillende data in november tot en met maart, op het kantoor van Copaco in Eindhoven. Voor deze training is het voor de deelnemers noodzakelijk om hun eigen laptop met wifi mee te nemen.

Tijdens deze  2tCloud training maakt men kennis met het 2tCloud portfolio en leert men om te gaan met de diverse functies van het platform. Zo krijgt men inzicht de processen en leert men o.a. hoe nieuwe klanten aan te maken en nieuwe diensten te activeren  en abonnementen en, facturen en betalingen te beheren.

Deze training is bedoeld voor resellers die reeds gebruik maken van het 2tCloud platform; in het bijzonder voor de medewerkers die de 2tCloud services via het plaform gaan activeren en configureren en voor degenen die de administratieve taken gaan uitvoeren. Ook voor de technische trainingen geldt dat de eerste twee trainingen vol zijn. Men kan zich nog wel inschrijven voor 24 januari, 21 februari en 19 maart 2013. Aan de technische trainingen zijn geen kosten verbonden.

Geïnteresseerden kunnen zich zowel voor de commerciële als de technische trainingen aanmelden via www.2tcloud.com.

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!