Redactie - 29 november 2012

Exact benoemt Hartmut Wagner als Managing Director Cloud Solutions


Exact stelt de Hartmut Wagner (43) aan als Managing Director Cloud Solutions. Tevens is hij voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur van Exact.
 

Exact Cloud Solutions is een groeiende business unit die zich richt op de Exact Online-portfolio. Wagner wordt verantwoordelijk voor de internationale expansie en uitbreiding van de portfolio, aansluitend bij de strategie van Exact.

Hartmut Wagner start op 7 januari 2013 in zijn nieuwe functie. Hij wordt door de Raad van Commissarissen ter benoeming voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in mei 2013. Ook Marinus ter Laak, op 23 oktober 2012 aangekondigd als Managing Director Business Solutions, wordt dan voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur.

Hartmut Wagner is een ervaren senior executive met achttien jaar ervaring in de IT. Hij begon zijn carrière in 1992 bij Siemens Nixdorf en heeft daarna diverse salesfuncties bekleed bij Bull en Peregrine Systems. Voor hij in april 2010 bij Hewlett-Packard de leiding kreeg over HP’s Information Management Software-business in EMEA, heeft hij in senior management posities gewerkt bij Connected Corporation en Iron Mountain. Zijn laatste rol hier was Senior Vice President worldwide sales, channel en marketing van de Digital Business Unit.

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!