Dupaco distribueert Citrix cloud en virtualisatie oplossingen
29-11-2012

Dupaco distribueert Citrix cloud en virtualisatie oplossingen


Dupaco distribueert nu Citrix XenServer, CloudPlatform, CloudPortal Business Manager en XenClient Enterprise. Met deze aanvulling op het Cloud-portfolio anticipeert Dupaco op de marktverschuiving in het kanaal van 'software ownership' naar 'access', zo meldt de distributeur.

Met de Citrix cloud oplossingen kunnen resellers datacenters van klanten transformeren naar geautomatiseerde, elastische selfservice clouds met best-in-class security, performance en beschikbaarheid, on-premise of als publieke cloud, aldus Dupaco. De virtualisatie oplossingen van Citrix zijn ontworpen voor efficiënt beheer van virtuele servers en desktops en zijn gebaseerd op open-source software, een belangrijke overweging voor Dupaco.

Erik Monninkhof (foto), directeur en medeoprichter van Dupaco, zegt dat de open source-focus van Citrix-producten past in het productportfolio van Dupaco. Ook Olivier Maes, Senior Director Cloud Platform EMEA bij Citrix, zegt dat door deze samenwerking de specifieke cloud expertise op de Nederlandse markt via het distributiekanaal verder worden ontwikkeld.

Door: Witold Kepinski 

 

Terug naar nieuws overzicht