ALSO Actebis breidt het assortiment uit met G Data Software
03-12-2012

ALSO Actebis breidt het assortiment uit met G Data Software


IT-distributeur ALSO Actebis breidt zijn assortiment uit met de IT-beveiligingsoplossingen voor consumenten en ondernemingen van de Duitse security-specialist G Data Software.

In al G Data’s producten wordt gebruik gemaakt van de DoubleScan-technologie van het bedrijf, waardoor een constant hoge detectiegraad van malware bereikt wordt, die het systeem niet onnodig belast. Met de toevoeging van G Data aan het assortiment van Actebis, biedt Actebis haar resellers een nog breder assortiment beveiligingsoplossingen.

Robert Paunovic (foto), Business Unit Manager Software bij ALSO Actebis over de toevoeging van G Data software aan het assortiment: “Wij werken op softwaregebied alleen met de beste merken. G Data wordt zeer gewaardeerd in de Nederlandse markt; dit wordt onder andere onderstreept door de vele prijzen die G Data gewonnen heeft in de afgelopen jaren. Daarnaast is er op Europees gebied een jarenlange samenwerking tussen ALSO Actebis en G Data."

Carlos Lijphart, Sales Manager van G Data Nederland is ook te spreken over de nieuwe samenwerking: “ALSO Actebis is op internationaal niveau al jarenlang een succesvolle partner van G Data. We kijken ernaar uit om te zien waartoe deze bewezen gouden combinatie in de Benelux zal leiden.”

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht