Redactie - 03 december 2012

Jaap Nebbeling wordt regional sales manager Northern Benelux


Northern, softwareleverancier gespecialiseerd in oplossingen voor inzicht, beheer en management van user generated data, heeft Jaap Nebbeling (foto) benoemd tot regional sales manager Benelux. Deze functie is mede ontstaan door de opening van een nieuwe vestiging in Nederland om de klanten in de Benelux beter te kunnen bedienen. In deze functie is Jaap verantwoordelijk voor sales en de customer relations in de Benelux.

Jaap Nebbeling heeft ruime ervaring met het bieden van IT-oplossingen aan de zakelijke markt. De afgelopen 13 jaar was hij actief als CEO van Functional IT, gespecialiseerd in de verkoop en distributie van software tools. Daarvoor werkte Jaap onder meer als Managing Director Benelux bij Sunbelt Software en als product manager bij Digital Equipment.

De opening van de nieuwe vestiging en de invulling van deze functie is een belangrijke stap in de doelstelling van het Zweedse Northern om met lokale aanwezigheid in belangrijke markten, nieuwe en bestaande klanten nog beter te bedienen.  “Wij zien een sterk toenemende vraag naar software voor data management. User generated data groeit op dit moment met 50 procent of meer per jaar, daarom is het van groot belang dat organisaties een intelligente strategie ontwikkelen om de noodzaak voor dagelijks beheer te minimaliseren, controle te houden over de kosten en te zorgen dat belangrijke data direct beschikbaar is. Northern heeft al langere tijd klanten in de Benelux die voornamelijk bediend werden door channel partners”, aldus Jonas Areskoug, CEO van Northern. “Door Jaap aan te stellen hebben onze klanten in de Benelux nu ook lokaal een contactpersoon om ze te helpen grip te krijgen op hun datagroei.”

Door Witold Kepinski


 

Jaap Nebbeling: “Door mijn kennis en ervaring met security, performance en storage management software heb ik veel vertrouwen in de waarde die Northern kan bieden aan organisaties in de Benelux. Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om maximaal rendement te behalen uit data-opslag. Doordat de hoeveelheid ongestructureerde data blijft groeien, groeit niet alleen de kostendruk op de IT-afdeling maar ook aan de business zijde. En juist hier valt met behulp van de Northern Storage Suite veel winst te behalen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!