Redactie - 04 december 2012

Bart Hogendoorn: HP maakt schoon schip rond Autonomy


Bart Hogendoorn (foto), managing director van HP Nederland, zegt dat HP duidelijkheid geeft over hoe het de boekhouding onderzoekt van het in 2011 overgenomen bedrijf Autonomy. Dit zei Bart Hogendoorn tijdens het HP Discover 2012 evenement in Frankfurt, dat wordt bezocht door 7500 mensen.

Volgens hem maakt ceo Meg Whitmen schoon schip en blijven klanten verzekerd van ondersteuning voor Autonomy oplossingen. Zo is tijdens het HP Discover 2012 evenement in Frankfurt de nieuwe Autonomy Legal and Compliance Performance Suite aangekondigd. In Nederland zijn er enkele tientallen klanten die Autonomy software gebruiken, zoals ABN AMRO en de Rabobank.

HP Design
Hogendoorn zei verder dat HP een technologisch gedreven bedrijf is en focust op vier groeisegmenten. "Dat zijn cloud, security, information management en mobility." Wat betreft mobility speelt HP in met Choose Your Own Device oplossingen waarbij IT-afdelingen grip hebben op de mobiele apparatuur van werknemers. Hogendoorn benadrukte de pc-business belangrijk is. HP levert een nieuwe lichting moderne pc’s die ontworpen zijn door de HP Design Studios onder leiding van Stacy Wolff.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!