HP breidt zakelijke tabletportfolio uit met EliteBook Revolve

HP breidt zakelijke tabletportfolio uit met EliteBook Revolve

HP breidt zakelijke tabletportfolio uit met EliteBook Revolve

05-12-2012

HP breidt zakelijke tabletportfolio uit met EliteBook Revolve


HP heef zijn zakelijke tabletportfolio uitgebreid met de HP EliteBook Revolve. Het nieuwe notebook met touchscreen verandert in een tablet. Door het scherm om te draaien is het volgens HP eenvoudiger om werk te delen via het scherm.

Naast de EliteBook Revolve lanceerde HP ook een serie nieuwe accessoires voor zijn tablets, waaronder een oplaadstation - de HP Multi-Tablet Charging Module - waarin meerdere tablets tegelijk kunnen worden opgeladen en opgeborgen. HP introduceerde de nieuwe producten tijdens de technologiebeurs HP Discover 2012 in Frankfurt. De EliteBook Revolve heeft een derde generatie Intel Core processors en werkt op Windows 7 Pro en Windows 8. De EliteBook Revolve  heeft een high definition (HD) touchscreen, een HD camera en Gorilla Glass.

Accessoires HP ElitePad
Voor de HP ElitePad tablet, die in januari op de Nederlandse markt beschikbaar komt, zijn HP ElitePad Smart Jackets en extra accessoires geïntroduceerd. De Smart Jackets maken het mogelijk om extra functionaliteit toe te voegen aan de ElitePad. HP lanceert ook een nieuwe oplaadmodule voor tablets, die het mogelijk maakt om meerdere tablets tegelijkertijd op te laden. Met de HP Multi-Tablet Charging Modulekunnen tot tien tabletcomputers worden opgeladen met slechts één stopcontact. De oplaadmodule beveiligt alle tablets in het dockingsysteem met een vergrendelingmechanisme en kunnen met een slot worden vastgemaakt aan de oplaadmodule. De HP Multi-Tablet Charging Module is geschikt voor verschillende werkomgevingen.

De HP EliteBook Revolve is naar verwachting vanaf maart 2013 beschikbaar in onder andere Nederland. Dan wordt ook meer bekend gemaakt over de prijs van het notebook. De HP Multi-Tablet Charging Module is eveneens per maart 2013 verkrijgbaar. De aanbevolen verkoopprijs daarvan is 499 euro.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility