Redactie - 06 december 2012

Microsoft introduceert Cloud Deployment partner programma


Microsoft introduceert het Cloud Deployment partner programma dat resellers helpt rond de technologische uitrol en beheer van Office 365 en andere cloud applicaties. Dit meldt Josh Waldo (foto), senior director new markets & emerging channel bij Microsoft in een blog op de Worldwide Partner Conference site van Microsoft.

Het Cloud Deployment programma ondersteunt channel partners met tools voor het uitrollen van een cloudsysteem en het uitvoeren van break-fix diensten. Verder biedt het ondersteuning voor het ontwikkelen van proof-of-concept systemen. 

Partners kunnen lid worden van het Cloud Deployment programma als ze meedoen aan het Cloud Accelerate programma en zich certificeren voor Microsoft's Messaging Competency.

Cloud Essentials
Microsoft heeft afgelopen tijd 14.000 nieuwe channel partners verwelkomd binnen zijn Cloud Essentials programma waarmee resellers snel cloud diensten kunnen uitrollen. Er doen nu in totaal 40.000 partners mee. Het Microsoft Cloud Essentials-abonnement is ontworpen voor MPN-partners (Microsoft-partnernetwerk) om de nieuwste cloudtechnologieën van Microsoft te leren kennen en uit te proberen zoals Office 365, Windows Intune en Dynamics CRM Online. Resellers kunnen op een eenvoudige wijze hiervoor in aanmerking komen en krijgen een maximum aantal licenties om de cloudsoftware zelf te gebruiken.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!