Huib Klaassens weg bij Avnet Nederland
06-12-2012

Huib Klaassens weg bij Avnet Nederland


Avnet Technology Solutions, distributeur van it- producten en -diensten en dochteronderneming van Avnet, heeft afscheid genomen van zijn country manager Huib Klaassens (foto). Dit melden diverse bronnen aan dutchitchannel.nl. 

Klaassens was sinds september 2010 verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en groei van Avnet Technology Solutions in Nederland door het leveren van complete it-oplossingen die aansluiten op de behoeften van de Nederlandse markt. Hij beheerde ook de relaties met resellers en leveranciers.

Voor zijn komst naar Avnet was Klaassens country manager Nederland van Bell Micro en lid van het management team van Bell Micro Europe. Klaassens is afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente.

EMEA
Distributeur Avnet Technology Solutions (TS) paste eerder zijn EMEA management aan na de 530 miljoen dollar overname van het Duitse Magirus. Avnet heeft de EMEA regio verdeeld in vier regio's. De Britse baas Sukh Rayat leidt de noordelijke regio. Roman Rudolf doet centraal EMEA, Judith Ecker het oostelijke deel van EMEA en Miriam Murphy de westelijke regio.
  
Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht