Redactie - 07 december 2012

Avnet distribueert Actifio storage management software


IT-distributeur Avnet Technology Solutions biedt vanaf nu het Actifio Protection and Availability Storage (PAS)-platform aan in de Benelux, en in een later stadium gevolgd door beschikbaarheid in de rest van EMEA.

Actifio’s Protection and Availability Storage (PAS) platform consolideert traditionele silo-georganiseerde back-up, disaster recovery en business continuity-toepassingen in een enkelvoudig, speciaal gebouwd kopie databeheer opslagsysteem. Deze kosteneffectieve oplossing is compatibel met een breed scala aan opslagsystemen, waaronder IBM storage, zoals de DS3500 Express, IBM Storwize V7000 en IBM XIV Storage System Gen3, waardoor het een aantrekkelijke optie voor IBM business partners is, aldus Avnet.

Protection and Availability Storage (PAS)-platform
Avnet werkt samen met Actifio om een turnkey-gevirtualiseerde data management oplossing te leveren aan mid-market, grotere organisaties, managed service providers (MSP's) en resellers om aan de groeiende vraag naar virtualisatie, grote data- en cloud-gebaseerde IT-infrastructuur te voldoen. De samenwerking geeft Avnet business partners de mogelijkheid om meer dan 1.000 MSP’s te bereiken, aldus Dirk Billiauws, directeur IBM Benelux bij Avnet Technology Solutions. "Actifio is het eerste echte Protection and Availability Storage (PAS)-platform dat onze klanten in staat stelt hun gegevens op een innovatieve manier te beheren. Dankzij de goede samenwerking met Actifio zijn wij in staat om snelle verkoop, pre-sales en logistieke diensten aan onze resellers te bieden”.

Bas Broekarts (foto), Managing Director Actifio voor de Benelux regio zegt dat de samenwerking een stap is om snel uitbreiding te bewerkstellingen van Actifio activiteiten in de regio. "Het getuigt van een enorme kans voor onze oplossing in de Protection en Availability markt wereldwijd."

Door: Witold Kepinski

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!