Redactie - 07 december 2012

Veeam ondersteunt HP 3PAR StoreServ 7000 Storage


Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Windows Server Hyper-V, breidt de integratie met HP uit door ondersteuning te bieden voor HP 3PAR StoreServ 7000 Storage met behulp van HP 3PAR Virtual Copy Software.

Veeam Explorer for SAN Snapshots, onderdeel van Veeam Backup & Replication, biedt IT-beheerders momenteel al de mogelijkheid virtuele machines (VM’s) en hun data direct te herstellen vanaf HP StoreVirtual Storage snapshots. Naar verwachting is de ondersteuning voor HP 3PAR StoreServ 7000 Storage en andere 3PAR-modellen in de eerste helft van 2013 beschikbaar. 

Veeam Explorer for SAN Snapshots is ontwikkeld om herstel vanaf SAN Snapshots en back-ups te combineren in één multi-tier oplossing. Multi-tier herstel garandeert zowel snel herstel vanaf frequente snapshots als de zekerheid van een extra datakopie, aldus Ratmir Timashev (foto), ceo van Veeam Software. "Met de nieuwe HP 3PAR StoreServ 7000 Storage-modellen, die Tier 1-opslag bieden tegen een betaalbare prijs, zijn meer klanten in staat een complete databeschermingsoplossing te implementeren die gebruik maakt van de Veeam snapshot hersteltechnologie. Daarnaast voorziet Veeam ook in ondersteuning voor andere 3PAR-modellen, wat klanten nog meer mogelijkheden biedt.”

Door: Witold Kepinski

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!