Redactie - 11 december 2012

QlikTech sluit big data partnerships met Cloudera en Teradata


QlikTech, specialist in Business Intelligence (BI), kondigt partnerships aan met big data-specialisten Cloudera en Teradata.

Onlangs lanceerde QlikTech QlikView Direct Discovery voor directe toegang tot big data-bronnen. Door de nieuwe partnerships is Direct Discovery nu geïntegreerd met het Teradata Integrated Data Warehouse en Cloudera’s Impala voor Hadoop. QlikView-klanten kunnen nu in-memory geladen data combineren met big data-bronnen voor flexibele en visuele analyses, aldus de BI-leverancier.

Bas van der Horst (foto), country manager Benelux bij QlikTech: “Zowel de IT als de business heeft een dringende behoefte om concrete waarde uit big data te halen. Wij bieden die mogelijkheid door gebruikers met Direct Discovery direct toegang te geven tot big data-bronnen en deze bovendien beschikbaar te maken voor de gehele organisatie. Dankzij de integratie met Cloudera en Teradata kunnen QlikView-gebruikers nu  gebruik maken van big data, zonder afstand te doen van de voordelen van business discovery.”

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!