NetApp en Cisco benoemen Proact Nederland tot FlexPod Premium Partner
12-12-2012

NetApp en Cisco benoemen Proact Nederland tot FlexPod Premium Partner


Proact, een storage integrator en aanbieder van managed cloud services, is door NetApp en Cisco benoemd tot FlexPod Premium Partner. Deze status wordt toegewezen aan partijen die voldoen aan de eisen die zowel NetApp als Cisco stellen aan Premium Partners. Proact is op dit moment één van de twee partijen in Nederland die aan deze status voldoet.


FlexPod is een gevalideerde oplossing van Cisco en NetApp die networking, computing en storage in een gedeelde IT-infrastructuur combineert. De oplossing ondersteunt meerdere applicaties en workloads om organisaties te helpen om over te gaan op de cloud. Eind 2010 hebben Cisco en NetApp de eerste FlexPod-oplossing met VMware geïntroduceerd.

“Met het behalen van de FlexPod Premium Partner-status, het hoogst haalbare certificeringsniveau, heeft Proact een nieuwe mijlpaal bereikt in haar jarenlange relatie met NetApp”, zegt Lucas den Os, Managing Director Proact Benelux. “Wij zijn erg trots dat wij op basis van onze behaalde resultaten bij FlexPod klanten zoals Woonbedrijf, ASP4all en het Reinier de Graaf ziekenhuis, deze status hebben behaald.”

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage