Vincent Rais en Jasper Lankhorst aan de slag bij EvoSwitch
12-12-2012
Deel dit artikel:

Vincent Rais en Jasper Lankhorst aan de slag bij EvoSwitch


EvoSwitch, leverancier van carrier-neutrale datacenter-diensten, maakt de benoeming van Vincent Rais (foto) als Marketing Manager en Jasper Lankhorst als Sales Manager bekend.

Rais en Lankhorst worden aangesteld in een periode van internationale expansie van EvoSwitch, aangezien het bedrijf op 1 januari 2013 zijn eerste datacenter in de Verenigde Staten opent. Nu EvoSwitch een groei ondergaat, krijgen zij de taak de organisatie te ondersteunen bij haar verdere strategische ontwikkeling, waarbij de focus ligt op dienstenlevering aan grote bedrijven en multinationals.

Rais maakt de overstap naar EvoSwitch vanuit Neo Telecoms en heeft in het verleden onder meer gewerkt als Marketing Director bij Interxion in Europa en als European Director of Interconnection bij Equinix. Lankhorst was recentelijk werkzaam als Vice President of European Sales bij Terremark en heeft eerder de functie van Sales Manager bij Global Switch bekleed. Hij begon zijn carrière bij PSINet in een tijd waarin het commerciële internet Europa voor het eerst bereikte. De nieuwe Sales Manager brengt met zeventien jaar ervaring kennis van de Nederlandse IT-infrastructuurmarkt mee naar EvoSwitch.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht
Datacenters