Redactie - 13 december 2012

Nieuwkomer Pinetree Solutions levert OnDemand cloud oplossingen van SAP


SAP dienstverlener Pinetree Solutions is onlangs gestart in de Nederlandse markt. Het adviesbureau richt zich volledig op de OnDemand cloud-oplossingen van SAP.  Pinetree ondersteunt primair groothandelsbedrijven, productiebedrijven en zakelijke dienstverleners.

Goldfish 
Als SAP Gold Partner is Goldfish ICT Services één van de participanten in Pinetree. Goldfish is Partner of Choice voor de Nederlandse voedingsmiddelenmarkt en de agrarische- en farmaceutische industrie.  Goldfish-eigenaar René Caubo werkt samen met ondernemers Hein Kivits (foto) en Rob Brekelmans. Kivits en Brekelmans zijn beiden al geruime tijd werkzaam in de SAP wereld. Pinetree opereert voorlopig vanuit het pand van Goldfish in Waardenburg.

SAP cloud 
Twee van de vlaggenschepen van SAP’s cloud-aanbod zijn het OnDemand ERP-pakket SAP Business ByDesign en de CRM-oplossing SAP Customer OnDemand. Hein Kivits: “Bij Pinetree geloven we heilig in de toekomst van cloud computing en SaaS-modellen. We hebben veel vertrouwen in de cloud-strategie van SAP en de stappen die ze de afgelopen tijd op dit gebied gezet hebben."

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!