Redactie - 13 december 2012

IBM en Pantheon Automatisering sluiten 4-jarige overeenkomst


Pantheon Automatisering, leverancier van pasklare ICT-oplossingen voor groothandels, productiebedrijven en dienstverleners, heeft haar samenwerking met IBM bezegeld met een nieuwe vierjarige overeenkomst. IBM zal Pantheon intensief bijstaan op het gebied van marketing, productontwikkeling en educatie. “Pantheon Automatisering is één van de eerste partners waarmee we naar tevredenheid een dergelijke samenwerkingsovereenkomst hebben afgesloten”, aldus Mark Ottolander, Business Development Executive van IBM.

Pantheon Automatisering is al jarenlang IBM Advanced Business Partner en maakt gebruik van IBM-software, -hardware en -middleware om oplossingen te bieden aan zijn opdrachtgevers in de Benelux-markt. Daarnaast is Pantheon de afgelopen tijd actief bezig geweest met de volgende generatie van zijn Oculus ERP-suite, met bedrijfsmodernisering bij bestaande IBM i-klanten, Oculus in de Cloud en met de ontwikkeling van een complementaire Business Intelligence-oplossing.

ExtraVar
In de samenwerking tussen Pantheon Automatisering en IBM, is IBM Premier Business Partner ExtraVar een belangrijke extra schakel die de driehoek compleet maakt en ervoor zorgt dat Pantheon een totaaloplossing kan bieden aan zijn klanten. “ExtraVar is gespecialiseerd in het adviseren over, samenstellen en beheren van ICT-systemen en het leveren van stabiele en flexibele infrastructuren. Wij leveren Pantheon Automatisering de IBM-infrastructuren – zowel als fysieke hardware als voor de cloud – als fundering voor de bedrijfsoplossingen van Pantheon, aldus Maarten Vlasblom, Account Manager bij ExtraVar.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!