ScaleIO introduceert Elastic Converged Storage oplossing
17-12-2012

ScaleIO introduceert Elastic Converged Storage oplossing


ScaleIO, leverancier van software-defined storage introduceert ScaleIO ECS v1.1, een scale-out storage software oplossing.

ScaleIO ECS zegt dat organisaties minder afhankelijk worden van externe SAN-opslag, door de lokale harde schijven van verscheidene applicatieservers te delen en te presenteren als een high performance SAN systeem. Met ScaleIO ECS is iedere IT beheerder in staat storage tijdens productie toe te voegen, te verplaatsen of te verwijderen. De software reageert automatisch op elke verandering en herbalanceert de data, aldus ScaleIO.

SAP, Check Point en Colt
ScaleIO ECS v1.0 wordt al ingezet bij bedrijven als SAP, Check Point en Colt. ScaleIO ECS wordt geïmplementeerd in omgevingen zoals virtual desktop infrastructure (VDI), ontwikkel- en testafdelingen, databases, private clouds, en omgevingen die concurreren met Amazon Enterprise Block Storage (EBS), aldus ScaleIO.

ECS storage software wordt vooral ingezet voor een vereenvoudiging van database, gevirtualiseerde server, end-user computing en high performance computing (HPC) omgevingen. aldus Boaz Palgi (foto), CEO van ScaleIO. “ScaleIO helpt organisaties deze uitdagingen te overwinnen met ECS, een scale-out storage-oplossing die is ontwikkeld met het oog op schaalbaarheid, high performance, elasticiteit en lage total cost of ownership (TCO). Met ECS wordt storage net zo onopvallend in de IT infrastructuur als processors (CPU) en geheugen (RAM). ECS maakt het mogelijk om datacenters in te richten met enkel standaard server-hardware."

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage