Redactie - 17 december 2012

Victor Tiller volgt Marc Stuifzand op bij Comsoft direct


Algemeen directeur Marc Stuifzand, oprichter van licentiespecialist Comsoft direct in Nederland, heeft te kennen gegeven Comsoft direct per 1 januari 2013 te verlaten om zich op nieuwe professionele uitdagingen te gaan richten. Victor Tiller (foto) neemt, als algemeen directeur van Comsoft direct zijn taken over. Het laatste jaar heeft hij als Sales directeur binnen Comsoft gewerkt.

Marc Stuifzand is sinds de oprichting op 1 oktober 2006 algemeen directeur van Comsoft direct in Nederland. Hij heeft de organisatie ontwikkeld   van 2 medewerkers naar 40 medewerkers op dit moment. Marc Stuifzand: “De tijd is gekomen voor mij om een vervolgstap te maken in mijn carrière, daarom heb ik besloten Comsoft te verlaten. Ik ga me in de toekomst bezighouden met onafhankelijk licentie advies voor klanten. In mijn ogen is dit een gat in de markt en is nu het moment om dit te gaan doen.”

Opvolger Victor Tiller heeft 25 jaar ervaring met software/services en sales management in de Benelux. Hij heeft ervaring in direct sales en channel sales.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!