SCC Services, Insight en 4launch winnen Lenovo Awards

SCC Services, Insight en 4launch winnen Lenovo Awards

SCC Services, Insight en 4launch winnen Lenovo Awards

19-12-2012

SCC Services, Insight en 4launch winnen Lenovo Awards


Om de channel partners te bedanken organiseerde Lenovo Benelux een Lenovo Partner evenement in het Louwman Museum in Wassenaar waar's werelds oudste privé-collectie automobielen staan.

De Lenovo Partner Awards onderscheidt drie categorieën waarbinnen partners een award kunnen winnen: Beste Lenovo Partner 2012, Beste Nieuwkomer 2012 en Beste TopSeller/MKB Focus Partner 2012. “Onze partnerdag is bedoeld om al onze partners te bedanken die zich het afgelopen jaar constant voor ons hebben ingezet. Daarnaast willen wij ook de partners die afgelopen jaar zeer goed presteerden even in het zonnetje zetten door hen een award uit te reiken,” aldus Mike Walker (foto), Channel Leader Benelux van Lenovo. “Bij het selectieproces hebben we met name gekeken naar de groei, innovatie en kennis en ervaring van Lenovo producten.”

SCC Services
De award voor beste Lenovo partner 2012 is uitgereikt aan het bedrijf SCC Services. SCC Services is ruim 30 jaar actief als zelfstandig bedrijf in de Nederlandse ICT-markt en gespecialiseerd in infrastructuuroplossingen. SCC Services ontving de award voor `Beste Lenovo Partner 2012´ en is daarmee de reseller die zich in de Benelux heeft onderscheiden met de beste overall omzetcijfers. Daarnaast heeft SCC Services samen met Lenovo verschillende MKB groeiplannen ontwikkeld die in 2013 zullen worden uitgevoerd om de groei verder uit te breiden. “Wij zijn al jaren partner van Lenovo en wij zijn dan ook erg trots op deze award,” aldus Wim Uiterdijk, algemeen directeur van SCC Services. “Dankzij de intensieve en prettige samenwerking met Lenovo, hebben we dit jaar resultaten behaald waar we met tevredenheid op kunnen terugkijken. Wij zijn dan ook erg blij en trots op deze erkenning en hopen dan ook onze samenwerking in de toekomst met Lenovo te versterken.”

Insight
De award voor `Beste Nieuwkomer voor 2012´ is gegaan naar Insight. Insight is één van Lenovo´s nieuwe partners en heeft Lenovo zeer snel weten te integreren in hun productportfolio. Insight is bekroond met deze award omdat het bedrijf niet alleen veel enthousiasme, flexibiliteit en inzet heeft getoond maar ook een in het eerste jaar een ambitieuze groei heeft weten te realiseren die boven verwachting was. “Deze award is een beloning voor onze gezamenlijke inspanningen. Lenovo is voor ons vanaf dag één een strategische partner die samen met ons veel tijd en energie heeft gestoken in een structurele samenwerking” aldus Henk Bijsterbosch, sales director van Insight Nederland. “Onze goede relatie en gezamenlijke inspanningen met Lenovo hebben geleid tot verdere groei van onze succesvolle hardware business, naast het markt leiderschap op het gebied van software licensing.”

4Launch

De `Beste TopSeller/MKB Focus Partner award´ is gegaan naar elektronica webwinkel 4Launch. 4Launch is sinds 2010 zakenpartner van Lenovo en heeft inmiddels het volledige zakelijke portfolio opgenomen in hun assortiment. 4Launch heeft de award gewonnen vanwege haar proactieve aanpak en succesvolle marketing initiatieven.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility