Redactie - 19 december 2012

e92plus distribueert WatchGuard


WatchGuard Technologies, leverancier van security appliances, heeft een distributieovereenkomst getekend met distributeur e92plus.

WatchGuard biedt firewall-appliances en virtuele oplossingen, voor zowel het MKB als 'large enterprises'. Daarnaast levert WatchGuard een pakket aanvullende beveiligingssoftware en biedt een oplossing voor elk aspect van IT-security. 

Verder heeft WatchGuard een uitgebreid partnerprogramma ontwikkeld waardoor de partners van e92plus interessante benefits kunnen verkrijgen, aldus Hans Maatkamp (foto), Business Development Director van e92plus: "De WatchGuard-appliances/virtual oplossingen zijn zeer geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven, een segment waarin onze partners actief zijn en waar veel groei te verwachten is. Het is gebleken dat veel partners waarde hechten aan goede technische support van fabrikanten. WatchGuard heeft onder meer een eigen kantoor en een technisch supportcentrum in Den Haag wat voor korte lijnen zorgt. Kortom, WatchGuard past perfect in ons assortiment."

Door: Witold Kepinski




 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!